Jornada positiva per als equips del Grup 6 de Primera Regional. El Pego guanyava a l’Oliva en el derbi de la Marjal, l’Orba li feia una maneta al Bellreguard, mentre que Pedreguer i Gorgos empataven davant Montaverner i R. Gandia, respectivament.

Els pegolins són segons en la classificació amb 24 punts i estan a tan sols un punt del líder Benigànim. A més després del triomf davant l’Oliva, obrin bretxa, i ja li trauen 8 punts de diferència. El Gorgos és tercer, amb 18 punts, els mateixos que te el Contestà que és quart. L’Orba és seté amb 13, mentre que el Pedreguer és dotzé amb 8, encara que té un partit menys el del R. Gandia, partit del 2 d’octubre que es va suspendre en el minut 85 quan guanyava 0-1. Un encontre que encara no té data designada per reanudar-se.

En el Grup 7, el Benissa, que empatava a dos davant el Intercity dissabte, és catorzè amb 7 punts.

PEGO 3, OLIVA 2

Els pegolins, no han pogut tancar millor la jornada en què celebraven l’acte pricipal del Centenari que guanyant el derbi de la Marjal (3-2). Un partit en el qual els jugadors van saltar al camp amb una pancarta d’ànim per al cadet Óscar, que es lesionava dissabte. El Pego s’avançava al marcador en el minut 8 per mediació de Jorge, però l’Oliva aconseguia l’empat en el 17 amb un gol de Espinoza. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, Fabri (58) i Kevi de penal (71’) col·locaven el 3-1 en l’electrònic. L’expulsió d’Espinoza en el minut 82 deixava a l’els pegolinos amb superioritat numèrica, malgrat això, els olivers marcava el 3-2 en el 89.

ORBA 5, BELLREGUARD 0

L’Orba es rescabalava de la dolorosa derrota patida, la jornada passada, golejant al Bellreguard en un partit que va estar igualat en el primer temps. Els taronja marcaven el primer gol en el minut 2 per mediació de Carim. Amb el 1-1 s’arribava al descans. En la segona part, el Bellreguard va seguir amb el seu joc directe mentre que l’Orba volia més la pilota i buscava les bandes i les jugada interiors per a desarborar al seu rival. I així van arribar quatre gols més. El 2-0 el marcava Aliou (48′), el 3-0 Guillem (57′) i els dos últims Rata, el 4-0 de falta i el 5-0 després d’una bona jugada.

PEDREGUER 1, MONTAVERNER 1

El Pedreguer empatava amb el Montaverner en un partit en què s’avançaven els visitants en el minut 27. Els blavets van haver de doblar esforços per a empatar el duel, la qual cosa aconseguien el minut 60 per mediació de Jordi. Amb el 1-1 el Pedreguer buscava el gol del triomf però no el va aconseguir.

R. GANDIA 0, GORGOS 0

El Gorgos sumava un punt davant el R. Gandia en un partit en què es va mereixer els tres. L’equip de Gata l’intentava fins al final però no trobava el camí del gol.