El Pego A ha aconseguit l’ascens a la Preferent Juvenil en guanyar al Bellreguard en l’última jornada de lliga. Els rogets necessiten la victòria per a aconseguir l’ascens, ja que el seu rival arribava a aquest partit amb dos punts d’avantatge, i la van aconseguir per 2-1.

L’afició del Pego omplia per complet les graderies del Cervantes i el partit es disputava amb un gran ambient. Els dos equips es jugaven molt en un duel que va estar emocionant fins al final. Els gols van arribar en la segona part per mediació de Lino Ballester i Álex, en els minuts 61 i 75 respectivament. El Bellreguard marcava el 2-1 en el minut 82 el que li donava emoció als minuts finals.

Una vegada que l’àrbitre assenyalava el final del partit, explosió d’alegria en la gespa del Cervantes i en les graderies. Els xavals que entrena Carles Blasco van celebrar l’ascens en gran.

El Pego ha quedat quart classificat en el Grup 6 de la Primera Regional amb 57 punts. El Dénia B ha sigut tercer amb 61 però no pot ascendir en estar el Dénia A en Preferent. El CDSB Ontinyent A ha quedat campió de lliga i també ascendeix a Preferent. El segon ha quedat el Gandia B però tampoc puja en descendir el juvenil A a la Preferent.

Els jugadors del Pego CF que han aconseguit l’ascens són els següents: Iker Sanz, Álex, Carles Siscar, Alexandreu, Pepe Bañuls, Ferran Briones, Josep Piera, Alejandro Bermejo, Álex Pascual, Samuel Verdú, Lino Ballester, Eric Fransquet, Pere Torrens, Javier Ramos, Javier Fuentes, Óscar i Josep Sendra.

CINC EQUIPS I SORT DISPAR

Cinc equip de la Marina Alta han participat en la lliga del Grup 6 de Primera Regional Juvenil la sort ha sigut dispar per a ells. Dénia B ha sigut el millor dels comarcals en quedar tercers amb 61 punts. El premi ha sigut per al Pego A que ha quedat quart i ascendeix a Preferent amb 57 punts. En sisena posició s’ha quedat el Xàbia A amb 56. El Pedreguer ha quedat dotzé amb 32. I El Verger A ha finalitzat el campionat en quinzena posició amb 16 punts.