Els infantils del CD Paidos Dénia es van proclamar campions autonòmics a Calp i per tant jugaran el Campionat d’Espanya Infantil que es disputarà al juny. Els xavals de Nata Grimalt es van alçar amb el títol en guanyar en la final al Mislata (4-0).

El Campionat d’Espanya Infantil està dividit en quatre sectors i els campions de cada sector jugaran la fase final pel títol nacional. Paidos Dénia jugarà la fase sector el primer cap de setmana de juny. La fase final del nacional, on estaran els quatre millors equips d’Espanya, es jugarà els dies 17 i 18 en una seu encara per decidir.

LES SEMIFINALS

La final autonòmica infantil es disputava a Calp el passat cap de setmana. Cuatro equipos Mislata, El Pilar, At. Morvedre i CD Paidos Dénia es jugaven el títol autonòmic. En les semifinals, Mislata guanyava a l’At. Morvedre (8-5) en una partit que va estar igualat, i CD Paidos Dénia al Pilar de Javi Arnau amb autoritat (8-2). Els deniers van ser superiors de principi a fi. Els huit gols els marcaven: Pablo Caudeli (2), Màxim (2), Carlos Herrera, Albert Llorca, Ian Poveda, Albert Costa i Pablo López.

LA FINAL

Paidos Dénia no donava opcions al Mislata al qual guanyava per 4-0 amb gols de Ian Poveda, Màxim, Albert Llorca i Pablo Caudeli. Els col·legials van eixir millor i van començar a tindre clares ocasions però no va ser fins al minut 7 quan van obrir el marcador. A partir d’ací els valencians van soltar els nervis i van millorar el seu joc però sense crear perill. En la segona part, els deniers van continuar controlant el joc davant un Mislata, que malgrat no rendir-se, no va poder fer res davant la millor posada en escena dels deniers, que van anotar tres gols més per a col·locar el 4-0 definitiu en el marcador.