El FB Dénia defensarà el coliderat de la Lliga Plata de la categoria Juvenil-Cadet (Segona Fase 4B) i ho farà a Villena demà dissabte. Les denieres que guanyaven a l’At. Aspe A (2-1) i empaten a 12 punts amb l’equip aspens que era líder en solitari abans del partit. Un coliderat que han de defensar en aquesta jornada davant un equip complicat, i en el qual no poden fallar, ja que l’At. Aspe té a priori un partit fàcil davant l’Alfàs del Pi, cuer del grup. El Benissa en aquesta jornada s’enfronta a l’Inter. Oriola en un partit en el qual està en joc el cinqué lloc.

El Villena-FB Dénia es juga al Camp Municipal de Villena demà dissabte a les 10.30 hores. El partit Inter. Oriola-Benissa es juga al Poliesportiu Municipal d’Oriola a les 13 hores.

FB DÉNIA 2, AT. ASPE A 1

El Dénia guanyava a l’At. Aspe A en un partit en el qual va haver de remuntar un 0-1 en contra. Les visitants marcaven el seu gol en el minut 39, resultat amb el qual s’arribava al descans. En la segona part, les groguetes aconseguien als tres minuts de la represa igualar a un per mediació de Lucía Magán, i quatre després, en el 47’, Ana Higueras anotava el segon i el FB Dénia li donava la volta al resultat. Les denieres no es van conformar i van anar per un altre però no van estar encertades de cara a gol.

BENISSA 0, VILLENA 3

El Benissa perdia amb el Villena per 0-3 en un partit en el qual les visitants van marcar el seu primer gol en el minut 26. Les benisseres van intentar igualar la contesa però es van veure superades per un rival que en sis minuts, del 71’ al 77’, marcava dos gols més per a deixar el marcador en el 0-3 definitiu.