El denier David Barrera ha format part de la selecció valenciana masculina que ha quedat tercera classificada en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub 16. La Comunitat Valenciana ha sigut tercera amb un total de 240 punts, i ha quedat per darrere de Catalunya i Andalusia.

David Barrero es guanyava la seua participació amb la selecció valenciana en el critèrium autonòmic de selecció que va tindre lloc a València el 24 de setembre. Aquest campionat estava especialment dirigit per a seleccionar als atletes que anaven a formar part de la selecció valenciana en el nacional. Els campions i campiones de cada prova eren els anaven a integrar la selecció valenciana. David va quedar quart en la prova de 100 metres llisos, per darrere de tres atletes que van guanyar les altres proves que havien participat, salt d’alçada, 300 m.ll. i 100 m.. tanques. Això li va fer aconseguir la seua selecció amb la valenciana i estar a Pamplona.

El nacional per seleccions autonòmiques Sub 16 s’ha disputat a Pamplona aquest cap de setmana. L’atleta del CA Baleària Diànium ha participat en dues prova, en els 100 m.ll. el dissabte i en el relleu 4×100 m.ll. en la jornada del diumenge.

En els 100 m.ll., Daniel Darrera va participar en la segona semifinal, en la qual ha quedat cinqué classificat amb un temps 12”35. En els relleus, la Comunitat Valenciana ha sigut quarta, amb un un temps de 44”46. L’equip del 4×100 estava format per David Barrera, David Gadea, Ricardo Carcelén i Anthony Yunier Pérez. Madrid (43”81) ha quedat primera, segona Catalunya (44”81) i tercera Andalusia (44”31).