El Dénia guanyava al Joventut Xàbia en el partit corresponent a la dotzena jornada del Grup E del Campionat de Preferent Sènior Femení; i amb aquesta victòria s’ha assegurat a falta de dos partits jugar la fase final del campionat i lluitar pel títol de campiones autonòmiques de Preferent, fase que començarà a jugar-se el 23 d’abril. En aquesta jornada, també guanyaven El Verger al Tavernes i l’Ondara a la UPB Gandia. La classificació després de la disputa d’aquesta jornada l’encapçala el Dénia amb 17 punts. El Verger és tercer amb 15, Ondara cinqué amb 15 i Joventut Xàbia és seté i cuer amb 9.

Aquest cap de setmana els equips comarcals disputaren dos partits, el corresponent a aquesta jornada i els ajornats de la jornada onzena que es ténia que disputar el cap de setmana de Sant Josep. D’aqueixa jornada ajornada, en la qual tots els partits es juguen el divendres, destaca el duel entre Dénia i El Verger, partit que es jugarà en el Joan Fuster a les 21 hores; el Joventut Xàbia es desplaça per a enfrontar-se al UPB Gandia a les 20.30 hores; i l’Ondara juga a Oliva a les 20 hores.

Quant als partits de la tretzena jornada, les denieres reben a l’Ondara en un derbi que es jugarà el diumenge en el Pavelló de Joan Fuster a les 12.30 hores, i el Joventut Xàbia es desplacen per a jugar amb el Tavernes el diumenge a les 19 hores. El Verger descansa.

JOVENTUT XÀBIA 18, DÉNIA 94

El Dénia guanyava amb contundència al Joventut Xàbia en el derbi. Les jugadores de Juan Luis Pérez després d’un gran inici aconseguien sentenciar el partit en el primer quart (0-31). El Joventut Xàbia reaccionava a l’arrancada del segon quart però no van poder evitar que les denieres foren incrementat el seu avantatge. En la segona part, malgrat no llançar la tovallola, les xabieres es van veure superades en tot moment pel joc visitant i van acabar cedint de 75 punts.

EL VERGER 55, TAVERNES 51

El Verger guanyava al Tavernes en un partit que va estar igualat. Les vergerines van saber aguantar l’empenyiment de les visitants i mantindre l’avantatge per a alçar-se amb el triomf de quatre punts.

ONDARA 65, UPB GANDIA 28

L’Ondara vencia al UPB Gandia en un partit en el qual va ser superior. Les ondarenques que van controlar el rebot baix els taulers i en atac van estar encertades, a poc a poc van anar incrementant la renda per a imposar-se al final per 37 punts.