El Dénia Barbarians s’enfronta en aquesta jornada al Ancoralba Albacete en un partit en el qual vol sumar el seu primer triomf en la lliga. Els deniers afronten aquest duel després de perdre la jornada passada a casa amb l’Inter per 14-29. Els manxecs ho fan després de guanyar a casa al RC València B per 23-22. El partit es disputa el dissabte a les 18.30 hores en l’Estadi d’Atletisme de la Universitat Albacete sota l’arbitratge de Juan María Escudero Abenza.

DÉNIA BARBARIANS 14, INTER 29

El Dénia Barbarians va jugar amb l’Inter equip compost per la unió dels clubs Cullera, Alzira i Tavernes- va perdre un partit que es va decidir en el segon temps. Els deniers, als quals els està costant adaptar-se a la Primera Divisió, van començar el partit dubitatius el que va permetre al conjunt valencià aprofitar aquesta circumstància per a avançar-se en el marcador. El Dénia va intensificar el seu ritme i va aconseguir tancar en el seu camp a l’Inter. Greg va estar prop d’anotar el primer assaig per als deniers després d’una bona connexió entre tres quarts i davanters però faltant un metre de la línia d’assaig, va trepitjar la línia lateral i l’àrbitre l’anul·lava. Norman va tindre una ocasió de posar al seu equip per davant en un colp de càstig a pals, però l’oval colpejava en els tres pals i no entrava, la qual cosa va privar al Dénia sumar els punts. El domini va continuar sent local però un error de passada va permetre a l’Inter interceptar la pilota per a anotar la seua segona marca (0-10). El Dénia va continuar intentant-ho i va obtindre el seu recompensa, marcant el primer assaig per medicació de Pedro i Norman el transformava (7-10). El Dénia estava llançat i generava jugades en el camp visitant. Marcos anotava un gran assaig després de diverses combinacions i ràpida transmissió de l’oval, i de nou Norman el transformava. El Dénia Barbarians marxava al descans amb avantatge en el marcador (14-10). L’inici de la segona part va ser disputada però l’Inter va saber contemporitzar el joc i fer canvis que van ser encertats. Els visitants van anotar tres assajos que li van donar el triomf.

BARBARIANS MARINA ALTA 67, LES ABELLES 7

El Barbarians Marina Alta, que milita en el Grup B de la Lliga Autonòmica Sub 16, va sumar la seua segona victòria la jornada passada davant Les Abelles, al qual va guanyar de manera contundent (67-7). Els deniers no van donar opcions al seu rival en cap moment en un partit en el qual el bon ordre i l’organització van ser claus per a desarmar al seu rival.

El Barbarians Marina Alta és quart classificat encara que està empatat a quatre punts amb el València A, La Vila i Car València B.

El Barbarians Marina Alta s’enfronta al València A en un partit en el qual intentarà sumar la tercera victòria de lliga i així continuar invicte. El partit es juga en el camp Jorge Diego “Pantera” de València a les 10 hores.