La dessetena jornada de lliga al Grup 12 de la Tercera FFCV es presenta emocionant en la qual destaquen diversos partits i en la qual està en joc el lideratge. El Benitatxell és el que ho defensa i ho fa davant Foietes. El Dénia B, que s’enfronta al Pego B en el primer derbi d’esta jornada, pot pujar al primer lloc si guanya als pegolins i el Benitatxell no ho fa davant l’equip de Benidorm. L’altre derbi comarcal, Ondarense-Beniarbeig està en joc el fanalet. El Joventut Pedreguer s’enfronta al Finestrat, El Verger a l’Alacant Intercity B mentre que l’Orba B té descans.

BENITATXELL-FOIETES

El Benitatxell defensa el lideratge davant el Foietes en un partit en el qual necessita guanyar si vol seguir al primer lloc de la taula. El seu rival és el quart classificat i té tres punts menys (32). El partit es presenta igualat i en el qual els del Poble Nou a més de guanyar tractaran de fer-ho per més d’un gol ja que al partit de la primera volta van perdre 1-0.

L’encontre es juga al Municipal La Font hui dissabte a les 16.30 hores.

PEGO B-DÉNIA B

El Dénia B a priori és favorit per a véncer al Pego B al derbi. Els groguets són segons amb 34 punts mentre que els pegolins són setens amb 23. Els deniers són favorits si es té en compte els llocs en la taula i que en el partit de la primera volta ja van guanyar de manera clara (4-1).

L’encontre es juga al Cervantes hui dissabte a les 19 hores.

JOVENTUT PEDREGUER-FINESTRAT

Complicat partit el que té el Joventut Pedreguer davant el Finestrat. Els pedreguers, que són novens amb 19 punts, reben al cinqué classificat que té 31. Intentaren donar la sorpresa i guanyar a un equip amb el qual van empatar en la primera volta (1-1).

El partit es juga al Poliesportiu Municipal de Pedreguer hui dissabte a les 19.30 hores.

ONDARENSE-BENIARBEIG

Ondarense i Beniarbeig s’enfronten en un derbi en el qual està en joc l’últim lloc de la taula. L’equip d’Ondara és penúltim amb 7 punts mentre que el Beniarbeig és últim amb 5. Al partit de la primera volta l’Ondarense es va imposar 1-3.

El Vicente Zaragoza és l’escenari d’este duel que es juga demà diumenge a les 12.15 hores.

ALACANT INTERCITY B-EL VERGER

El Verger s’enfronta a l’Alacant Intercity B en un partit en el qual a priori és favorit per a sumar els tres punts. Els vergerins tractaran de repetir triomf davant un rival al qual li trauen set punts i al qual van véncer en les primera volta de manera clara (4-0).

El partit es juga al Municipal Pla Garbinet d’Alacant demà diumenge a les 19 hores.