La liga se reanuda y lo hace con la disputa de la décimo jornada, última de 2023. El plato fuerte de la jornada es el Calpe-Crevillente un partido en el que estará en juego el tercer puesto, mientras que Dénia y Jávea disputan encuentros vitales ante Crevillente y La Nucía B, respectivamente. Dianenses y javienses juegan hoy sábado mientras que los calpinos lo hacen mañana.

DÉNIA-CREVILLENT

El Dénia juga a les 17 hores al Diego Mena un partit important de cara a les seues aspiracions. L’unic que li val al equip d’Esteban és el triomf perquè la bretxa amb els de dalt no siga més gran. Els groguets, que estan a 7 punts dels calpins que són tercers, arriben a aquest partit després de perdrer en l’última jornada amb el Tavernes (3-0).

El Crevillente és quart classificat i està a tan sols un punt dels jocs d’ascens. La victòria també es vital perquè així ampliaria l’avantatge sobre els deniers i a més a més si el Calp punxa es col·locaran tercers.

XÀBIA-LA NUCÍA B

Els blanc-i-rojos, sent penùltims en la taula necessiten guanyar sí o sí, sobretot després del fort cop patit en l’última jornada davant el Benidorm (7-0). Afronten esta jornada amb l’intenció de rescabalar-se d’exia dolorosa derrota i aconseguir la victòria davant La Nucía B per començar a escalar posicions. Per això l’equip d’Ivorra necessita solidesa defensiva i punteria dalt.

La Nucía B es nové classificat amb 16 punts i vol sumar els tres punts per ascendir esglaons a la taula i apropar-se als llocs d’ascencs.

L’encontre es juga al Municipal de Xàbia hui dissabte a les 17.45 hores.

CALP-OLÍMPIC

És el partit de la jornada i en el que està en joc la tercera posició. El Calp és el que defensa eixa tercer lloc i ho fa davant un rival que és quart i que està a tan sols un punt. Els calpins, que afronten el partit amb quatre baixes importants, saben que si guanyen donaran un cop a la taula i es convertiran en uns dels favorits per l’ascens.

El Olímpic és el quint classificat i té tres punts menys que el calp. Viatja amb la intenció de sumar tels tres punts i igualar als calpins a 22 punts.

El partit es juga demà diumenge al Municipal de Calp a les 17 hores.